Κατασκευή κήπων και χώρων πρασίνου

Κατά την κατασκευή του κήπου ή οποιουδήποτε άλλου χώρου πρασίνου, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε μια σειρά από εργασίες που θα ολοκληρώσουν την εικόνα που έχει στο νου του ο πελάτης, θα υπάρχει σεβασμός στο περιβάλλον και θα εξασφαλίζεται η λειτουργικότητα του χώρου και η αντοχή του στο πέρασμα του χρόνου
Τα βασικά στάδια των εργασιών κατασκευής ενός χώρου πρασίνου, συνοψίζονται στα ακόλουθα:

Ιδιωτικές κατοικίες

Η συντήρηση που χρειάζονται είναι ελάχιστη και φυσικά πολύ λιγότερη από αυτή του φυσικού γκαζόν. Είναι πολύ ανθεκτικοί στις καιρικές συνθήκες και είναι ιδανικοί για εξοχικές κατοικίες κοντά σε βουνό ή θάλασσα, όπου θα χρειαζόταν ειδική περιποίηση το φυσικό γκαζόν.

Βεράντες, διάδρομοι και ταρατσόκηποι

Είναι η ιδανική λύση για να μετατρέψετε τη βεράντα σας σε έναν καταπράσινο χώρο και τις γυμνές και αφιλόξενες τσιμεντένιες ταράτσες σε ονειρεμένες οάσεις ακόμα και αν βρίσκεστε στο κέντρο της πόλης. Μετά την σωστή τοποθέτησή τους, τα νερά της βροχής ή του ποτίσματος δεν θα λιμνάζουν καθώς θα φεύγουν από τις τρυπούλες στη βάση του γκαζόν και θα ακολουθήσουν τη ρύση του υποστρώματος (μπετόν κλπ).

Σχολεία, Παιδικοί σταθμοί, Παιδικές Χαρές και Παιδότοποι

Υπάρχουν ειδικές ποιότητες συνθετικών χλοοταπήτων, ιδανικές για την πολύ συχνή και ιδιαίτερη χρήση σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς και παιδικές χαρές αλλά και σε παιδότοπους. Το παιδιά δεν κινδυνεύουν να χτυπήσουν όταν πέσουν, ούτε να λερωθούν με λάσπες. Οι ειδικοί χλοοτάπητες για αυτούς τους χώρους έχουν εγγυήσεις και πιστοποιήσεις πως είναι οικολογικοί, χωρίς επικίνδυνα χρώματα και χημικά και χωρίς τοξικά. Μετά την σωστή τοποθέτησή τους, τα νερά της βροχής ή του ποτίσματος δεν θα λιμνάζουν καθώς θα φεύγουν από τις τρυπούλες στη βάση του γκαζόν και θα ακολουθήσουν τη ρύση του υποστρώματος.

Καταστήματα και δημόσιοι χώροι

Οι συνθετικοί χλοοτάπητες ειδικής αντοχής είναι ιδανικοί για τη σκληρή καταπόνηση σε εξωτερικούς χώρους σε εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία, πολυκαταστήματα και κάθε άλλο δημόσιο χώρο που συναθροίζονται πολλοί άνθρωποι.
  • 6932 299540
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© GardenView. All rights reserved.
Κατασκευή Ιστοσελίδας - Φιλοξενία Ιστοσελίδας Dazzlink.