Λίπανση και φυτοπροστασία

Η λίπανση έχει σαν κύριο σκοπό τη διατήρηση της γονιμότητας του εδάφους και την προσφορά των θρεπτικών στοιχείων στα φυτά, που τα χρειάζονται προκειμένου να αναπτύσσονται και να διατηρούνται εύρωστα και υγιή.

Για να γίνει αυτό, το λίπασμα είναι απαραίτητο όπως και το χώμα, ο ήλιος και το νερό.
Ανάγκη λίπανσης έχουν όχι μόνο τα λουλούδια στον κήπο ή τις γλάστρες, αλλά και τα δένδρα, οι θάμνοι και το γκαζόν.

Κάθε είδος απαιτεί τη δική του λίπανση στην κατάλληλη χρονική περίοδο. Επίσης η ποσότητα λίπανσης αλλά και το είδος λίπανσης είναι σημαντικότατα για την υγεία του κάθε φυτού και δένδρου.

Οι συνεργάτες μας θα συζητήσουν μαζί σας αυτά τα θέματα και θα εφαρμόσουν την κατάλληλη λίπανση στο χρόνο που πρέπει.

Φυτοπροστασία είναι όλα τα απαραίτητα μέτρα που παίρνουμε και οι ενέργειες που κάνουμε για να τα προστατέψουμε τα φυτά και δένδρα μας από μυκητολογικές ασθένειες, προσβολές εντόμων και άλλων εχθρών (όπως σαλιγκάρια, μυρμήγκια, σκώληκες, πουλιά), ζιζάνια (αγριόχορτα και γενικά ανεπιθύμητη πρασινάδα που φυτρώνει γύρω από τα φυτά και τα δένδρα) και άσχημες καιρικές συνθήκες (χαλάζι, παγετός, δυνατός άνεμος, ξηρασία – καύσωνας).

Δεν είναι απαραίτητα μόνο το κλάδεμα και το σκάλισμα σε έναν κήπο, αλλά και η προστασία του με κατάλληλα γεωπονικά σκευάσματα και λοιπά προστατευτικά.

Εμείς γνωρίζουμε το απαραίτητο μέσο φυτοπροστασίας ανά περίπτωση και τον τρόπο χρήσης του, παίρνοντας παράλληλα τα κατάλληλα μέτρα ατομικής προστασίας.

Έτσι, τα λουλούδια σας θα λάμπουν από υγεία, τα δένδρα σας θα παραμένουν δυνατά και το γκαζόν θα προφυλάσσεται συνεχώς από τις διάφορες ασθένειες.

  • 6932 299540
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© GardenView. All rights reserved.
Κατασκευή Ιστοσελίδας - Φιλοξενία Ιστοσελίδας Dazzlink.